Hangi Yöresel Kahve?
1. Kenya: Yöresel
kahvelerde Kenya kahvelerinden genellikle turunçgiller, frenk
üzümü, baharat, şarabımsı kokusu alınır, yüksek asitli ve yüksek gövdeli
kahvelerdir.
2. Endonezya: Yöresel kahvelerde Endonezya kahvelerinde
düşük asit ve yüksek gövde vardır. Tatlı, toprakımsı, mantarımsı, çikolatımsı
tatlar alınır.
4. Meksika: Düşük gövdeli, sütlü çikolata, karamelimsi
aromaları olan yöresel kahvelerdir.
5. Nicaragua: Diğerleri ile kıyaslandığında asidi daha
düşük, armut ve vanilya tadı alınabiliyor, daha yüksek kavrulursa çikolataya
dönüşür.
6. Brezilya: Düşük asit, kremamsı bir gövde, sütlü
çikolata ve kiraz kokuları alınabilir.
yöreselkahveler;
kahve; kenyakahvesi; endonezyakahvesi; guatemalakahvesi; meksikakahvesi;
nicaraguakahvesi; brezilyakahvesi; etiyopyakahvesi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder