19 Temmuz 2017 Çarşamba

Hangi Yöresel Kahve?

Hangi Yöresel Kahve?
1. Kenya: Yöresel kahvelerde Kenya kahvelerinden genellikle turunçgiller, frenk üzümü, baharat, şarabımsı kokusu alınır, yüksek asitli ve yüksek gövdeli kahvelerdir.
2. Endonezya: Yöresel kahvelerde Endonezya kahvelerinde düşük asit ve yüksek gövde vardır. Tatlı, toprakımsı, mantarımsı, çikolatımsı tatlar alınır.
3. Guatemala: Guatemala yöresel kahvelerinde iyi gövde vardır ve baharatlı, tütsümsü kahvelerdir.
4. Meksika: Düşük gövdeli, sütlü çikolata, karamelimsi aromaları olan yöresel kahvelerdir.
5. Nicaragua: Diğerleri ile kıyaslandığında asidi daha düşük, armut ve vanilya tadı alınabiliyor, daha yüksek kavrulursa çikolataya dönüşür.
6. Brezilya: Düşük asit, kremamsı bir gövde, sütlü çikolata ve kiraz kokuları alınabilir.
7. Etiyopya: Bu yöresel kahvede yoğun çiçeksi, turunçgiller ve yeşil çay aromaları vardır.



yöreselkahveler; kahve; kenyakahvesi; endonezyakahvesi; guatemalakahvesi; meksikakahvesi; nicaraguakahvesi; brezilyakahvesi; etiyopyakahvesi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder